Undertagsgennemføring

Undertagsgennemføring i strækbart, holdbart materiale

 

Alle vores produkter er produceret i et specialdesignet materiale, som vi har udviklet på baggrund af mere end 20 års erfaring i fremstilling af blandt andet undertagsgennemføringer. Derfor tør vi godt sige, at vores produkter er det ypperste på markedet. Vores undertagsgennemføringer findes i to varianter – en undertagsgennemføring med afstand til brandbart materiale og en undertagsgennemføring med flange.

En undertagsgennemføring bruges, når der skal føres rør eller ledninger igennem tag og undertag. Undertagsgennemføringen monteres omkring røret/ledningen og på undertaget, hvilket sikrer en vandtæt og frost- og varmeresistent afslutning på undertaget.

Bliv klogere på, hvilket af de to produkter der er det rette valg for dig herunder:

 

På grund af den uro som der er i verdenen og som ofte har indflydelse på materialepriser, vil det kunne forekomme at prisen ændres uden varsel. Ordrer som er afsendt til os vil altid blive afregnet til den pris som de har på din ordrebekræftelse.

 

Hvorfor skal du vælge vores undertagsgennemføring?

 

Vi adskiller os fra andre på markedet på grund af den enorme strækbarhed, fleksibilitet og holdbarhed, som vores produkter indeholder. Vores specialdesignede undertagsgennemføringer har også en lang række fordele, både når det kommer til modstandsdygtighed og montering af undertag.

 

Strækbart materiale

 

SabetoFLEX undertagsgennemføring er lavet af materialet polyisobutylen (PiB), som er et særdeles velegnet produkt til tagarbejde. PiB kan strække sig til ukendelighed, og membranhullet kan udvide sig med 400%. Det øger chancen for, at du får en nem og problemfri montering af dit undertag. Under monteringen påføres vores specialdesignede lim, som sikrer en fuldkommen tæt montering, hvor membranen hænger sammen på undertaget uden overgang.

 

Kan monteres af alle

 

Undertagsgennemføringer kan være besværlige og tidskrævende at montere. Men med vores fleksible og strækbare membran er det en opgave, som de fleste kan gå til. I vores monteringsvideo får du en grundig gennemgang af, hvordan produktet monteres korrekt. Den beskyttende plastikfolie på bagsiden af gennemføringen gør det desuden også enkelt at finde ud af, hvordan gennemføringen skal monteres omkring det, der skal igennem undertaget.

Undertagsgennemføringen leveres med tænger. Det gør, at undertagsgennemføringen ikke belaster undertaget med dens vægt. Tængerne limes sammen med undertaget, som derved giver en unik samling mod alle typer af undertage. Vores løsning kræver ikke, at du afmonterer store dele af taget og undertaget før montering – det gør det lettere for dig.

 

UV-bestandigt, miljøvenlig og modstandsdygtig

 

Et af de væsentligste aspekter ved vores specialdesignede undertagsgennemføring er, at den er UV-bestandig og modstandsdygtig over for vind og vejr. Det betyder, at den hverken bliver ødelagt af blæst, regn eller solens stråler – og at den holder sig tæt og funktionel i op til 75 år. Den lange levetid, samt at der ikke efterlades giftig afsmitning fra materialet til omgivelserne, medfører desuden, at vores undertagsgennemføring er et miljøvenligt produkt, som derfor altid kan benyttes med god samvittighed.

 

 Problemfri montering af undertagsgennemføring

Med en løsning fra SabetoFLEX er du sikret et produkt, der giver dig en enkel og funktionel tagløsning. Vores produkters strækbarhed og fleksibilitet er unikt på markedet, og de giver dig et holdbart resultat uden komplikationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi få en snak om, hvordan vores produkt kan hjælpe dig bedst muligt, når du skal montere en undertagsgennemføring.

Vores unikke, strækbare materiale er ikke kun en fordel, når man arbejder med undertagsgennemføringer. Vi har også en lang række andre produkter, som ligeledes adskiller sig fra andre produkter på markedet ved at være fleksible, holdbare og nemme at montere.

 

 

Log ind på Sabetoflex

Du er på vej ind i vores webshop. Hos SabetoFlex har vi mange forskellige kunder. Derfor vil vi bede dig om at logge ind, så vi bedre kan finde den rette pris til dig. Hvis du ikke har en bruger hos os, kan du oprettet en ved at blive kunde hos os

Kontakt Sabetoflex
Kontakt Sabetoflex

Kontakt Sabetoflex

×
cookie ikon