Inddækninger SabetoFLEX

Inddækninger til tag – med SabetoFLEX inddækninger får du en fleksibel og holdbar løsning

Når man skal etablere en taggennemføring, er det vigtigt at skabe en fuldstændig tæt afslutning mellem taget, undertaget, dampspærren og røret. Taget er et af de mest udsatte steder på huset, og hvis der er de mindste utætheder, kan der trænge fugt ind i bygningen, som kan forårsage store skader. Inddækninger har evnen til at sikre tæthed mellem tagets tre dele og er derfor et uvurderligt byggemateriale

 

Med SabetoFLEX selvklæbende inddækning får du et kvalitetsprodukt, hvor du ikke skal være nervøs for eventuelle utætheder eller konstruktionens holdbarhed. Når inddækningen er monteret korrekt, er konstruktionen fuldstændig tæt og har en holdbarhed på minimum 20 år – og det er vel at mærke uden vedligeholdelse. 

 

På grund af den uro som der er i verdenen og som ofte har indflydelse på materialepriser, vil det kunne forekomme at prisen ændres uden varsel. Ordrer som er afsendt til os vil altid blive afregnet til den pris som de har på din ordrebekræftelse.

 

Se udvalget af inddækninger til tag herunder:

 

 

 

 

Det særlige ved SabetoFLEX inddækninger til tag

Som håndværker er det ikke altid en nem opgave at finde et byggemateriale, som lever op til de specifikke forventninger, man har til det. Ved inddækninger kan problemet være, at materialet ikke er fleksibelt nok, holdbarheden er for dårlig, eller det er for besværligt eller tidskrævende at arbejde med. Endda kan kvaliteten være så ringe, at det efter kort tid er ubrugeligt, hvilket er spild af ressourcer. Det vil vi hos SabetoFLEX gerne gøre op med.

 

Vores inddækninger er derfor udviklet af et særdeles velegnet materiale til afslutninger og tætninger – nemlig polyisobutylene. Dette materiale går igen i alle vores produkter, da det både er fleksibelt og holdbart. Kvalitet i absolut topklasse er det gennemgående træk, der karakteriserer alle vores produkter.

 

En inddækning til tag består af to dele: En keglekrave beregnet til ventilations- eller skorstensrøret suppleret af enten et ’skørt’ eller en plade. Skørtet kan monteres på alle tagflader, og det er meget elastisk og smidigt at arbejde med. Pladen har en stiv konstruktion og er specialudviklet til tagpap, da en plade giver et pænere resultat end et skørt på denne type tage. Inddækningerne fås i mange forskellige størrelser og kan specialfremstilles, hvis standardmålene ikke passer til netop dit projekt – kontakt os for at bestille unikt tilpassede inddækninger til tag.

 

Se også vores andre produkter – eksempelvis undertagsgennemføringer eller ventilationsgennemføringer med hætte.

 

Hvilke fordele er der ved at vælge inddækninger fra SabetoFLEX?

Den afgørende fordel ved at vælge inddækninger fra SabetoFLEX er, at vi har udviklet et produkt, som har rustfrit stål frem for aluminium som grid. På tagkonstruktioner er det vigtigt, at inddækningen har integreret et grid i materialet, da det bidrager med en større stabilitet, men aluminiumsgrids er langt mindre fleksible end grids i rustfri stål. Derfor er vores inddækninger baseret på rustfri stål, som kan strække sig 100 % i alle retninger og løser udfordringen med at få hjørner pæne og tætte. Vi tilbyder dog også traditionelle inddækninger med aluminiumgrids, hvis du foretrækker den løsning.

 

Hos SabetoFLEX gør vi tingene ikke blot lidt men meget bedre, og vi tænker ud over normen for, hvad man ’plejer’ at gøre.

 

20 års garanti

Vi kan garantere 20 års holdbarhed på alle vores inddækninger. Helt konkret betyder det, at når du har gennemført sidste trin i monteringen, og inddækningen står færdig, skal du ikke bekymre dig om vedligeholdelse, holdbarhed eller fejl og mangler de næste 20 år. Vores erfaring siger, at produktet ofte har en langt længere holdbarhed end de 20 år, så du får værdi for pengene ved at købe SabetoFLEX inddækninger.

 

Fuldklæbende og selvvulkaniserende

Vores inddækninger med skørt er selvvulkaniserende – det vil sige, at to overlappende stykker går i forbindelse med hinanden. Det er smart, hvis man har to ventilatorer eller skorstene tæt på hinanden, og der er overlap mellem den ene inddækning og den anden.
Inddækningen har en glat overflade, mens undersiden er fuldklæbende og skaber en stærk vedhæftning til underlaget.

 

Modstandsdygtig over for vind og vejr

En inddækning fra SabetoFLEX kræver ingen vedligeholdelse. Når produktet er færdigmonteret, kan det passe sig selv de næste mange år uden at blive påvirket af vind og vejr. Dette er forudsat, at monteringen er udført korrekt – se nedenfor.

 

Økonomisk overkommelig

Grundlaget for alle SabetoFLEX’ produkter er, at de skal være fordelagtige og bedre end resten af markedet, men på samme tid være økonomisk overkommelige. Derfor finder du vores inddækninger i et bredt udvalg og i mange størrelser til en god pris.

 

Nem montering

I denne video kan du se, hvordan fremgangsmåden for montering af inddækninger foregår.

 

Det er nemt at montere vores inddækninger:

  1. Keglen trækkes ned over røret, hvorefter bagsidefolien på skørtet fjernes i takt med, at produktet placeres omkring tagåbningen. Vi anbefaler at bruge en trykrulle til dette arbejde, da den både er hurtigere og bedre end hænderne til at fastgøre produktet på taget.
  2. Når produktet sidder, hvor det skal, og alle kanterne er monteret, skal du have fat i en brænder. Den bruges til at fjerne overfladespændinger, så limen hæfter godt til keglehætten og luftaftrækket.
  3. Afsluttende påføres SabetoFIX lim langs kanten af kraven ind mod skorstenen eller ventilationsgennemføringen. Påfør også lim ved modløb på ståltag som en sikkerhed mod eventuelle utætheder.

Det bedste resultat opnås, hvis du gør dig umage med at udføre de enkelte trin i vejledningen præcist.

 

Se også vores andre produkter.

Log ind på Sabetoflex

Du er på vej ind i vores webshop. Hos SabetoFlex har vi mange forskellige kunder. Derfor vil vi bede dig om at logge ind, så vi bedre kan finde den rette pris til dig. Hvis du ikke har en bruger hos os, kan du oprettet en ved at blive kunde hos os

Kontakt Sabetoflex
Kontakt Sabetoflex

Kontakt Sabetoflex

×
cookie ikon