Dampspærre

Dampspærre gennemføringer i et fleksibelt og strækbart materiale

Vores dampspærre gemmenføringer er specialudviklet til gennemføringer af kabler og rør. Vi har en variant med og uden hul. Membranen med hul i midten bruges typisk til større rør, og membranen uden hul i midten bruges til mindre kabler. Alle vores dampspærregennemføringer er ekstremt fleksible og strækbare.

 

Hvis du mangler en dampspærregennemføring til dit næste projekt, kan du finde den hos SabetoFLEX. Vores membraner fås i mange forskellige størrelser, og hvis du ikke kan finde en størrelse, der matcher dit behov, producerer vi gerne på specialmål.

 

På grund af den uro som der er i verdenen og som ofte har indflydelse på materialepriser, vil det kunne forekomme at prisen ændres uden varsel. Ordrer som er afsendt til os vil altid blive afregnet til den pris som de har på din ordrebekræftelse.

Se udvalget af dampspærre gennemføringer herunder.

 

 

Derfor er vores dampspærre gennemføringer fleksible og strækbare

Mange dampspærre gennemføringer laves af gummi. Man vil opleve, at når man tager produktet i brug første gang, at det er elastisk og nemt at arbejde med, men efter noget tid begynder problemerne at banke på døren. Med tiden vil gummiet nemlig begynde at størkne og smuldre, og det, du står tilbage med, er en ødelagt dampspærre, som er klar til at blive kasseret. Det er både spild af tid og penge.

 

Hos SabetoFLEX er vores ambition at tilbyde ikke kun lidt, men meget bedre alternativer til de produkter, der findes på markedet. Derfor består vores dampspærremembraner af polyisobutylen (PiB), som er et fantastisk strækbart materiale, der egner sig perfekt til dampspærrer – men også inddækninger til tag og undertagsgennemføringer.

 

Læs mere om os og vores ambitioner.

 

PiB kan bøjes og strækkes i alle retninger uden at gå i stykker og uden at miste elasticitet. Det kan dermed tilpasses røret eller kablet, uanset hvordan konstruktionen ser ud. Vi tilbyder 20 års garanti på alle vores produkter, men vores erfaring siger os, at produkterne har en ekstremt lang holdbarhed på helt op til 75 år. PiB vil aldrig begynde at smuldre eller størkne.

 

Gode grunde til at vælge SabetoFLEX dampspærre gemmenføring

Der er flere gode grunde til, at vores membraner til dampspærre gennemføring er unikke på markedet.

 

De kan monteres af alle

 

Produkterne er nemme og intuitive at arbejde med. Med lidt håndværksmæssig snilde og hjælp fra denne monteringsvideo kan du nemt skabe en tæt dampspærre, der holder år efter år.

 

Funktionaliteten er høj

 

Ulempen ved mange byggematerialer er ofte, at de ikke passer til det specifikke projekt, du står med i hænderne. På grund af vores membraners fleksibilitet kan de løse stort set alle monteringsudfordringer – selv når røret er placeret i en skæv vinkel. Produkterne kan strækkes og bøjes, som du vil, og de kan uden problemer skæres til, så de tilpasses projektet. Derudover optager produkterne eventuelle sætninger og bevægelser uden at gå i stykker.

 

De er selvvulkaniserende

 

Selvvulkanisering betyder, at to stykker smelter sammen til én enhed. Der er en af de andre funktioner ved vores dampspærrer, som er nyttig, når du fx er nødt til at dele dampspærren i to. Hvis du sørger for at lave et overlap mellem de to dele, smelter de automatisk sammen og skaber en stærk konstruktion.

 

De er UV- og varmebestandige

 

Polyisobutylen kan tåle solens stråler uden at blive beskadiget. Derudover er vores produkt godkendt til at blive monteret helt tæt op ad en skorsten eller brændeovn.

 

Fugtige overflader er intet problem

 

Hvis man har en fugtig overflade kan man påføre SabetoFIX på den overflade, hvor membranen skal sættes fast – limen gør det muligt at få membranen til at klæbe på fugtig overflade.

 

Hvad er en dampspærregennemføring?

Dampspærregennemføringer bruges kort fortalt til at tætne to enheder for at undgå fugtophobninger. Det vil sige, at hvis man fx skal bore et hul i ydervæggen for at montere en ny ventilator, skal man bruge en dampspærregennemføring til at tætne overgangen mellem væg og rør / ventilator. Hvis ikke man tætner overgangen mellem de to dele, kan man risikere, at der trænger fugt ind i konstruktionen.

 

Se montagevejledningen nederst på denne side for at blive klogere på, hvordan vores dampspærrer fungerer i virkeligheden.

 

Bestil dine dampspærre gennemføringer hos os

Hvis du er på udkig efter en fleksibel og ekstremt holdbar dampspærregennemføring, er vores produkter det rette valg. Du er velkommen til at kontakte os for at bestille produktet.

 

Vi sælger membranerne i standardmål med et hul på fx 100 eller 125 mm, men vi kan også hjælpe med specialmål. Hvis du skal have løst en specifik opgave, som vores standardmål ikke kan imødekomme, kan vi levere membranen i netop de mål, du ønsker.

 

Vi hjælper også meget gerne med at svar på spørgsmål om montering, hvad vores produkter kan, eller noget helt tredje.

 

Log ind på Sabetoflex

Du er på vej ind i vores webshop. Hos SabetoFlex har vi mange forskellige kunder. Derfor vil vi bede dig om at logge ind, så vi bedre kan finde den rette pris til dig. Hvis du ikke har en bruger hos os, kan du oprettet en ved at blive kunde hos os

Kontakt Sabetoflex
Kontakt Sabetoflex

Kontakt Sabetoflex

×
cookie ikon