Hvem er vi?

Om selskabet

SabetoFLEX er en virksomhed som i 20 år har arbejdet med ”færdige inddækninger, inddæknings-ruller, indpaknings-ruller, undertags-gennemføringer, dampspærre-gennemføringer, taghætter og ikke mindst lim til at få alle tingene til at hænge sammen.” 

Vores kundeområde er blikkenslageren, vvs-branchen, kedel-leverandører, varmepumpe-leverandører, solfanger- og solcelle-leverandører, elektrikere, kølebranchen, ventilationsbranchen, skorstens-leverandører, tømrere, tagdækkere og nu også tekniske isolatører. 

Vi har sat os i både distributørens, lagerets og, ikke mindst, i montørens sted. Derfor er nogle af kendetegnene ved vores produkter at der skal være færre varer på lager, det skal være nemt at bestille og sidst men ikke mindst, skal de være så lette som muligt at montere. Det er i den forbindelse vigtigt at tænke på at montagen ofte sker på et tag, hvor det i forvejen kan være svært at arbejde.


Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere føler ejerskab til netop deres funktion i virksomheden. Det smitter af på både arbejdsmoral og kvalitet i fremstillingen af vores varer. Det giver også virksomheden dynamik, så vi altid er klar til at finde nye løsninger til vores kunder og til at forbedre de varer som vi producerer. Det giver vores kunder de bedste produkter, hvor der altid er tænkt over tingene, hele vejen gennem produktionen.Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere føler ejerskab til netop deres funktion i virksomheden. Det smitter af på både arbejdsmoral og kvalitet i fremstillingen af vores varer. Det giver også virksomheden dynamik, så vi altid er klar til at finde nye løsninger til vores kunder og til at forbedre de varer som vi producerer. Det giver vores kunder de bedste produkter, hvor der altid er tænkt over tingene, hele vejen gennem produktionen.
Derfor tillader vi os også at bruge så stærke ord som ”BARE LIDT BEDRE” 

Et godt eksempel:

Vi har i mange år oplevet udfordringer med at flex produkter med alu-net, kan gå i stykker hvis man overstrækker materialet under montagen. 

Derfor er vi nu i et samarbejde mellem vores produktionsmedarbejdere, vores udviklingsafdeling og vores leverandører lykkedes med et inddækningsmateriale med rustfrit stål-net, som har alle de gode egenskaber fra vores hidtidige produkter med alu-net, men på flere punkter overgår alle andre på markedet. Det kan for eksempel ikke overstrækkes. Dette produkt kan nu købes som SabetoFLEX med rustfri net. 

Derfor tillader vi os NU også at bruge en endnu stærkere sætning som: 

”IKKE BARE LIDT BEDRE, MEN NU MEGET BEDRE ” 


Log ind på Sabetoflex

Du er på vej ind i vores webshop. Hos SabetoFlex har vi mange forskellige kunder. Derfor vil vi bede dig om at logge ind, så vi bedre kan finde den rette pris til dig. Hvis du ikke har en bruger hos os, kan du oprettet en ved at blive kunde hos os

Kontakt Sabetoflex
Kontakt Sabetoflex

Kontakt Sabetoflex

×
cookie ikon