Ventilationshætte

Ventilationshætter til bølgetag og tagpap

Ventilationshætterne fra SabetoFLEX produceres på vores egen fabrik og leveres i den samme høje kvalitet, som kendetegner alle vores produkter – de har 20 års garanti, lang holdbarhed og er modstandsdygtige over for vind og vejr.

 

Vores ventilationshætter tåler at være placeret i forbindelse med alle de kendte byggematerialer. Det vil sige, at uanset om du mangler en ventilationshætte til bølgetag eller tagpap, kan du finde den hos os.

 

Se udvalget herunder, eller læs mere nederst på siden.

 

På grund af den uro som der er i verdenen og som ofte har indflydelse på materialepriser, vil det kunne forekomme at prisen ændres uden varsel. Ordrer som er afsendt til os vil altid blive afregnet til den pris som de har på din ordrebekræftelse.

 

 

Hvad er en ventilationshætte?

Når man laver et hul i taget for at give plads til en ventilationskanal fra en emhætte, tørretumbler eller lignende, skal man sørge for, at hullet bliver lukket korrekt til igen − det er ventilationshættens og inddækningens rolle. Ventilationshætten fungerer som afslutningen på ventilationskanalen inde fra huset. Den har en opadgående vinkel, så damp, mados m.m. kan trænge gennem taget og ud i det fri uden at volde problemer. Som navnet indikerer, er den også udstyret med en hætte for at beskytte ventilationskanalen mod vind og vejr.

 

Ventilationshætter og inddækninger hænger uløseligt sammen. Inddækningen sikrer, at overgangen fra ventilationshætte til tag er fuldstændig tæt, mens ventilationshætten sørger for, at afslutningen på taget ser pæn og præsentabel ud. Køber du en ventilationshætte fra SabetoFLEX, får du et samlet produkt med både inddækning og hætte. Dermed slipper du for at købe en separat inddækning.

 

Kontakt os, hvis du ønsker at købe vores produkter.

 

 

 

Ventilationshætter til tag i forskellige størrelser og designs

Vores inddækningsruller er vores grundprodukt og udgangspunktet for alt, hvad vi laver. Vi har løbende udviklet produktet, og det var i denne produktudviklingsfase, at vores ventilationshætter opstod.

 

Ventilationshætterne består således af vores ekstremt holdbare, fleksible, modstandsdygtige og selvvulkaniserende inddækning kombineret med en ventilationshætte – som naturligvis også er i den bedste kvalitet. Hætten indeholder et kondensisoleret rør, som reducerer risikoen for lækager til omgivelserne betydeligt. De fås i størrelserne 125, 160 og 200 mm i diameter.

 

Du finder udførlige monteringsvejledninger under hvert produkt.

 

Se også, om du kan bruge nogle af vores andre produkter.

 

Ventilationshætter til tagpap

Der er ingen problemer med at bruge vores ventilationshætter på et tag med tagpap, da de kan bruges på alle typer tag. Vi vil dog altid anbefale at vælge et andet tag end tagpap, hvis du står overfor at skulle lægge nyt tag. Tagpap har nemlig en enormt stor miljøbelastning, da det kræver mange ressourcer at producere og indeholder miljøskadelige stoffer som halogener, pesticider og blødgørere. Mangler du et miljøvenligt og holdbart alternativ til tagpap, vil vi anbefale dig et Rhepanoltag, som vi forhandler.

 

Kontakt SabetoFLEX, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vores ventilationshætter til tag, eller hvordan man bruger dem, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper også gerne med råd og vejledning i forbindelse med dit projekt, og hvilke produkter der vil være fordelagtige at vælge for dig.

 

 

Log ind på Sabetoflex

Du er på vej ind i vores webshop. Hos SabetoFlex har vi mange forskellige kunder. Derfor vil vi bede dig om at logge ind, så vi bedre kan finde den rette pris til dig. Hvis du ikke har en bruger hos os, kan du oprettet en ved at blive kunde hos os

Kontakt Sabetoflex
Kontakt Sabetoflex

Kontakt Sabetoflex

×
cookie ikon