Privatlivspolitik

Denne online privatlivspolitik forklarer, hvordan Sabetoflex ApS og dets søsterselskab EasyFLEX Roofing ApS håndterer de personoplysninger, der leveres til dem på websteder, mobilwebsteder, mobile applikationer og andre digitale tjenester og produkter, der kontrolleres af Sabetoflex Aps og Easyflex Roofing ApS. SabetoFLEX Aps og EasyFLEX Roofing Aps er ansvarlige for behandlingen af personoplysninger i henhold til gældende lov.

OPLYSNINGSTYPER VI HENTER ONLINE
De typer personoplysninger, som vi muligvis indsamler, mens du bruger SabetoFLEX-webstedet, er beskrevet i dette afsnit og inkluderer både information, som du giver os, og oplysninger, som vi indsamler automatisk, når du bruger SabetoFLEX-webstedet.
I denne privatlivsmeddelelse betyder "personlige data" oplysninger, der identificerer dig, eller som med rimelighed kunne bruges til at identificere dig. Eksempler på personlige data inkluderer navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og dine virksomhedsoplysninger.

OPLYSNINGER DU OPGIVER
Du behøver normalt ikke at registrere dig for at bruge en service eller et program via SabetoFlex website. Dog er noget af vores indhold kun tilgængeligt for registrerede brugere og kræver, at du opretter en profil eller giver specifikke oplysninger om dig selv og den virksomhed, du arbejder for, for eksempel for at få adgang til SabetoFLEX online butik.

PERSONLIGE DATA DU AFGIVER, NÅR DU BESØGER SABETOFLEX-WEBSTED
SabetoFLEX indsamler personlige data, som du leverer på vores websted når du f.eks. køber et produkt, modtager markedsføringsprodukter og information, kontakter SabetoFLEX kundeservice eller svarer på vores spørgeskemaer eller undersøgelser. Dette kan omfatte:

• Kontaktoplysninger såsom dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mail-adresse
• Registreringsoplysninger såsom dit brugernavn og din adgangskode.
• Betalingsoplysninger (såsom bankoplysninger, betalingskortnummer, udløbsdato, leveringsadresse og faktureringsadresse).
• Indhold, som du muligvis leverer (f.eks. Når du udfylder vores online kontaktformular eller sender andre oplysninger).
• Personlige data, du deler under andre interaktioner med SabetoFLEX

Du kan kontakte SabetoFLEX for at stille spørgsmål eller rapportere problemer vedrørende vores produkter. Hvis du kommunikerer med eller anmoder om oplysninger fra SabetoFLEX, kan du blive bedt om at give dine kontaktoplysninger samt alle personlige data, der er relevante for din anmodning.

OPLYSNINGER, DER KAN INDSAMLES AUTOMATISK
Når du bruger SabetoFLEX-webstedet, kan vi også indsamle visse brugs- og enhedsoplysninger automatisk som beskrevet nedenfor.
IP-adresse
Cookies og anden sporingsteknologi
Geografisk placering
DATA SIKKERHED
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven
Dine oplysninger bruges kun til det formål, som de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt slettes, offentliggøres, mistes, forringes eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med loven.
SabetoFLEX opretholder rimelig teknisk, administrativ og fysisk kontrol for at sikre alle personlige data indsamlet gennem SabetoFLEX webstedet. Der er dog altid en vis risiko for, at en uvedkommende tredjepart kan opsnappe datakommunikation, eller at nogen vil på en eller anden  måde bryder vores sikkerhedssystemer. Vi opfordrer dig til at være forsigtig, når du sender personlige data over internettet, især dine økonomisk relaterede oplysninger. Sabetoflex kan ikke garantere, at uvedkommende tredjeparter ikke får adgang til dine personlige data. Derfor skal du veje både fordelene og risiciene ved indsendelse af personlige data til SabetoFLEX-webstedet.

FORMÅL MED INDSAMLING AF DATA
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, der mest sandsynligt er relevante for dig, til at registrere dine køb og betalinger og til at levere de tjenester, du har anmodet om og til at sende nyhedsbreve. Derudover bruger vi informationen til at optimere vores services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne gemmes i det tidsrum, der er tilladt i.h.t. lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af arten af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Derfor er det ikke muligt at specificere en generel tidsramme for, hvornår information slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Data om din brug af webstedet, hvilke annoncer du modtager og eventuelle annoncer, du modtager. klik, geografisk placering, køn og alderssegment osv. videregives til tredjepart i det omfang denne information er kendt. Oplysningerne bruges til at målrette annoncer.
Derudover bruger vi et antal tredjeparter til lagring og behandling af data. Disse behandler kun oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Overførslen af personoplysninger som navn og e-mail osv. vil kun ske, hvis du accepterer det.

Udgiver 
Websitet ejes og publiceres af:
SabetoFLEX Aps og EasyFLEX Roofing Aps
Hesthøjvej 13
DK-7870 Roslev

Tlf. +45 7022 5004
Email: info@sabetoflex.dk




Log ind på Sabetoflex

Du er på vej ind i vores webshop. Hos SabetoFlex har vi mange forskellige kunder. Derfor vil vi bede dig om at logge ind, så vi bedre kan finde den rette pris til dig. Hvis du ikke har en bruger hos os, kan du oprettet en ved at blive kunde hos os

Kontakt Sabetoflex

Kontakt Sabetoflex

×