Tagmembraner

Miljøvenlige og vandtætte tagmembraner

 

Tagets vigtigste funktion er at skærme bygningen mod vind og vejr. De fleste fladtagsløsninger lever op til dette basale krav, men hos SabetoFLEX stiller vi os ikke tilfredse med blot at overholde minimumskravene. Hvis du er på udkig efter langtidsholdbare, miljøvenlige og vandtætte tagmembraner, er du derfor kommet til det rigtige sted.

Hos SabetoFLEX er det vores ambition at gøre det hele lidt bedre. Med vores tagmembraner i polyisobutylen (PiB) får du en fladtagsløsning, der på sigt vil spare dig tid og penge samt skåne din have og det omkringliggende miljø.

Se vores udvalg af tagmembraner herunder, eller læs mere om vores tagmembraner nederst på siden.

 

produktbillede mangler
Membran Detaljer

 

Hvorfor skal du vælge vores tagmembraner?

Der findes flere forskellige fladtagsløsninger på markedet, hvoraf tagpap er den mest kendte og udbredte. De traditionelle fladtagsløsninger har dog en række ulemper, som du vi mener, at du skal have mulighed for at fravælge. Vælger du tagmembraner fra SabetoFLEX, undgår du ulemper som kemisk afsmitning, kort levetid og løbende vedligehold, der er forbundet med de traditionelle fladtagsprodukter.

Hvilke kvaliteter vores tagmembraner har, kan du blive klogere på nedenfor.

 

 Ingen kemisk afsmitning

Traditionelle fladtagsløsninger som tagpap indeholder en række stoffer, som kan skade din have og det omkringliggende miljø. Solens UV-stråler nedbryder langsomt taget, imens regnvandet skyller de skadelige stoffer ned fra taget og ud i haven og nærliggende vandløb.

SabetoFLEXs tagmembraner skåner miljøet, da de ikke har en kemisk afsmitning og ikke nedbrydes af solens UV-stråler på samme måde som tagpap. Hvis du ikke selv kunne finde på at hælde olie eller biocider ud i blomsterbedet, skal du derfor vælge vores faldtagsmembran.

 

 Uovertruffen holdbarhed

Vores tagmembraner har en markant længere holdbarhed end traditionelle fladtagsløsninger, som du typisk kan få 15 års garanti på, hvis du tegner en vedligeholdelsesaftale med en certificeret montagevirksomhed. Du kan forvente, at tagmembraner fra SabetoFLEX holder i mindst 60 år, og skulle der mod forventning ske skader på dem, yder vi 20 års garanti.

 

 Mindre vedligehold og bedre økonomi

De fleste fladtagsløsninger kræver løbende vedligehold. Vælger du fx at bruge tagpap, vil du i løbet af en periode på 60 år have betalt for dit tag tre gange i alt, da der skal lægges et nyt lag tagpap omkring hvert 30 år.

Vores tagmembraner kræver minimalt vedligehold. Derfor er der ingen yderligere omkostninger, når først tagmembranerne er monteret på taget.

 

 Nemme at montere

Tagmembraner fra SabetoFLEX er utrolig lette at montere. Vores tagmembraner limes på og rulles ud, hvilket gør, at de kan lægges tre gange så hurtigt i forhold til traditionelle fladtagsløsninger som tagpap.

Den hurtigere montering betyder, at der er færre omkostninger forbundet med monteringen. Det er også en miljøfordel, da der bruges færre ressourcer og energi under monteringsfasen.

 

Vandtætte tagmembraner til forskellige tagtyper

Vores tagmembraners gode holdbarhed og miljøneutrale egenskaber gør dem helt unikke på markedet. Vælger du at bruge dem som din fladtagsløsning, er du sikret en enkel og funktionel løsning, der vil holde i mange årtier.

Vi har tagmembraner til flere forskellige slags tage, herunder til grønne tage, almindelige tage samt til at lægge ovenpå rå isolering og træplader.

 

 Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores tagmembraner

Har du spørgsmål til vores tagmembraner, eller har du brug for rådgivning i forbindelse med, hvilken type tagmembran du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os.

Hos SabetoFLEX har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til taget. Mangler du fx inddækninger, undertagsgennemføringer eller ventilationshætter, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Log ind på Sabetoflex

Du er på vej ind i vores webshop. Hos SabetoFlex har vi mange forskellige kunder. Derfor vil vi bede dig om at logge ind, så vi bedre kan finde den rette pris til dig. Hvis du ikke har en bruger hos os, kan du oprettet en ved at blive kunde hos os

Kontakt Sabetoflex
Kontakt Sabetoflex

Kontakt Sabetoflex

×
cookie ikon