20 års garanti på WakaFLEX

Nyhedsbrev fra Monier

 

Monier

Nyhedsbrev 8b/2016

WakaFLEX med unik 20 års garanti.

De steder på taget, hvor der f.eks. etableres skorsten, tagvinduer og kviste, er det vigtigt at have helt tætte overgange. Så vand og fugt ikke trænger ind og beskadiger den underliggende tagkonstruktion. Løsningen er WakaFLEX, der er et stærkt tætningsprodukt med en enestående stræk- og klæbeevne.
Et plastisk materiale, der nemt og hurtigt lader sig forme efter underlaget. WakaFLEX er den miljøvenlige erstatning for tidligere tiders plade- og blyinddækninger.

Garantien dækker også omkostninger til oplægning.

Med WakaFLEX følger en unik materialegaranti på 20 år. Den dækker foruden omlevering også omkostninger til oplægning af WakaFLEX. Garantien adskiller sig ligeledes ved, at der ikke stilles særlige krav til vedligeholdelse. Skulle det vise sig, at der trænger vand igennem produktet, holdes kunden således skadesløs i forhold til udskiftning.

     Husk de 6 V’er:

Det er naturligvis et krav, at WakaFLEX er anvendt i henhold til Moniers monteringsanvisning og øvrige anbefalinger. Husk i den forbindelse de 6 V’er:
Vis Vand Væk – Vand Volder Vanskelighed. Pas på, at der ikke opstår lommer, hvor der kan opsamles vand. Undgå også at overstrække materialet.      

WakaFLEX er et anerkendt og gennemtestet produkt, der har været produceret og anvendt på danske tage i mere end 25 år.     

     Produktinfo

WakaFLEX leveres i ruller med 5 meter i to bredder: 280 mm og 560 mm.
Kan anvendes på alle plane og profilerede tagmaterialer. Leveres i farverne rød, brun, lys grå og sort.